Unikhet | Erreà

KVALITET OG KONTROLLBARHET


Siden dag 1 har Erreà - som den eneste leverandør av sportsutstyr i Europa - produsert sine klær selv, gjennom egne fabrikker i Italia, Romania og Kambodsja. 


Tusenvis av artikler blir produsert daglig og kontrollert nøye gjennom ulike tester.


I henhold til selskapets definisjon av kvalitet, må hvert eneste materiale være solid og funksjonelt brukende. Stoffene skal være motstandsdyktige mot slitasje og riving.


Kvalitet betyr at hvert Erreà-produkt først og fremst må respektere huden og sluttforbrukerens helse.


Erreà ble det første selskapet i Europa innen teamwear-sektoren som oppnådde STANDARD 100 av OEKO-TEX® sertifisering i 2007. En standard som fokuserer på helse- og sikkerhetskrav og setter ekstremt strenge krav rundt produktets komponenter. Dette er grunnen til at våre stoffer garanterer en høy standard av sikkerhet iht de viktigste internasjonale standardene.

LOGISTIKK & FORUTSIGBARHET


Det er lett for dagens leverandører av tekstiler å slå seg på brystet og love forutsigbar leveringstid for sine artikler. Sannheten er den at verden har de siste årene vært i endring og ikke minst har vi måtte opplevd ekstraordinære tilstander.

De fleste selskaper har hatt store utfordringer med nettopp dette.


Kombinasjonen av egne fabrikker, ingen behov for mellomledd (les: andre sine fabrikker i andre kontinenter) og teknologisk innovasjon gjør at vi hvet til en hver tid hvor tekstilene våre er og når vi kan levere disse.


Erreà har sine katalogvarer på lager i egne lokaler i Parma, Italia.

Forutsigbarhet er det viktigste for både OM Sport og Erreà - og vi er derfor stolte av kunne levere samtlige bestillinger raskt og effektivt til våre samarbeidsklubber i Norge, uten store forsinkelser eller utfordringer.


TEKNOLOGISK INNOVASJON


Gjennom egne fabrikker og total kontroll av hele produksjonskjeden har teknologisk innovasjon stått i sentrum for Erreà.


Sublimerte artikler (skreddersydde drakter, klær, etc.) blir bl.a produsert i egen fabrikk i Italia med stoffer som er nøye gjennomgått og tåler de strenge kravene fra OEKO-TEX sertifiseringen.


En annen innovasjon ble gjort ved utviklingen av Ti-Energy 3.0, stoffet som har antiviral- og antibakterielle egenskaper. 

Denne unikheten i tekstilverdenen ble gjort mulig ved bruk av to separate teknologier; 1) Sinkoksyd-nanopartikler - som er permanent innkapslet i fibrene og har antivirale- og antimikrobielle egenskaper og 2) Minusnine J1+-behandlingen, som gjør stoffet superugjennomtrengelig for væsker.


Denne doble funksjonen lar stoffet danne en effektiv beskyttende barriere mot dråper, væsker og mikroorganismer (bakterier, sopp og virus).