Om OMsport.no

HVA ER OM SPORT?


OM Sport er et familieeid selskap i Tananger - 10 min fra Stavanger sentrum som ble opprinnelig stiftet som et tekstiltrykkeri.

Begge eierne har lengre fartstid fra topp– og breddeidretten, både administrativt og som idrettspappaer.

Vi hadde over lengre tid irritert oss over kostbare og ineffektive løsninger innen trykking av vår klubbs drakter og ønsket å gjøre noe med dette.


Utgangspunktet var derfor å tilby og servere de lokale idrettslagene og bedriftene rimeligere og mer effektiv trykking av idrettstøy, t-skjorter og arbeidstøy. Flere og flere av våre kunder begynte etter hvert å forhøre seg om vi ikke kunne ordne drakter og andre effekter i tillegg . Dermed starten dette kapitlet…..


Vi så absolutt et potensiale i gjøre all jobben selv - for å effektivisere «utstyrshverdagen» til idrettslagene, og andre interesserte, ytterligere. 


OM Sport har de siste årene samarbeidet med mindre og mellomstore idrettslag gjennom klubbavtaler, hvor det meste skjer gjennom internett.

Vi mener at en slik løsning er minst like god som det mer tradisjonelle butikk konseptet. Alle våre klubber kan ha prøvetøy til rådighet på sitt klubbhus - men for å holde prisene nede og effektivisere logistikken bruker vi ingen mellomledd.


Vår fleksibilitet, effektivitet og gunstige betingelser skal merkes for våre klubber.

PERSONENE:


Oliver Ingvarsson (Klubb og marked)

O´en i OM tar seg av salg av våre merkevarer.

Med lang bakgrunn innen fotball og håndball, samt jobber som trener og daglig leder innen bredde- og toppfotballen, har utstyret blitt en viktig del av idrettshverdagen. Opptatt av at klubben og utøveren får mye for pengene.


Tlf: 907 42 285

E-post: o@omsport.no
Martin Salte (Trykkeriet)

M´en i OM tar seg av alle trykkejobber.

Lang fartstid fra dagligvarebransjen og verv som økonomileder i breddeidretten. Martin ser løsninger som få andre ser - noe som gir en mer effektiv, forutsigbar og rimeligere hverdag. 


Tlf: 959 05 549

E-post: m@omsport.no