Historie | Erreà

Dressing sport

with the culture of tailoring

2022:

Erreà Sport-UEFA presenterer draktene for de åtte landslagene som deltar i UEFA Kit Assistance Scheme-leverandørene i perioden 2022-2024. Erreà Sport og UEFA, i samarbeid med de åtte landslagene som deltar i Kit Assistance Scheme, et program der UEFA støtter mindre fotballforbund ved å gi dem teknisk sportsutstyr, presenterte de nye kampdraktene for toårsperioden 2022-2024 .


Parmas, Palazzo Marchi ble valgt som arena for presentasjonen, der det Parma-baserte selskapet, UEFA-delegater og landslagsrepresentanter avslørte for verden draktene designet og produsert i de foregående månedene.


Åtte forbund sentrerte seg om begrepet identitet og bånd med territoriet, grunnleggende temaer for Erreà Sport, som takket være dette viktige partnerskapet ønsker å styrke og igjen bruke begrepet tilpasning, som alltid har vært dets fortreffelighet og kjennetegn. . Og det var nettopp i Erreà Sports hovedkvarter, 29. og 30. september, at representantene for de åtte forbund holdt en workshop hovedsakelig fokusert på utformingen av de nye landslagsdrakterne, der lagene evaluerte et bredt utvalg av modeller.


Under etableringen ble Erreà Sport og forbund, i tillegg til den sterke identitetsfølelsen, inspirert av grunnleggende begreper som historie, tradisjon, mot, lidenskap, folklore og skjønnhet som fortsatt må dukke opp fra fotballens verden. Ønsket fra begge sider var faktisk å lage sett som ikke bare var estetisk tiltalende og presterende, men å være bærere av noe mer, av et sportslig og kulturelt budskap.


Angelo Gandolfi, eier av Erreà Sport: "Betydningen av dette samarbeidet representerer et ekstremt prestisjefylt mål for selskapet vårt og den ideelle kronen på verket av mange års arbeid. En meget betydelig faglig utfordring som vi har lagt ned mye kreativitet og energi i. Vi tok med oss mer enn 30 års erfaring til realiseringen av settene, og skapte et unikt og umiddelbart særegent utseende for hvert land som er involvert."


Materialet som produseres er ikke bare høyytelses og slagkraftig, men også sertifisert Standard 100 av OEKO - TEX, en attestasjon som setter ekstremt strenge grenser for helseskadelige stoffer.

2020:

Erreà Sport presenterer det nye og revolusjonerende Print iD-produktprosjektet som setter begrepet personalisering i sentrum igjen - og forsterker konseptet identitet og image maksimalt, på en enda sterkere og skarpere måte.


Basert på konseptet med den nye koordinerte "Diamantis" som setter inn et trykk i midten av plagget, med Print iD, åpner Erreà for et bredere rom for personalisering tilgjengelig for klubber og idrettsklubber.

2021:

Erreà Sport presenterer Ti-energi. VERDEN ER ENDRET. Og det samme har behovet for beskyttelse.


ANTIVIRAL: tester utført i samsvar med ISO 18184, ved bruk av SARS-CoV-2-viruset i laboratorium, har vist at Ti-energy® 3.0 kan redusere virusmengden med 99,85 % sammenlignet med et standard polyesterstoff seks timer etter ankomst i kontakt med viruset.


ANTIBAKTERIELL: Det nye Ti-energy® 3.0-stoffet har betydelig utviklet funksjoner og funksjonalitet takket være bruken av to forskjellige teknologier:
• permanent integrering av sinkoksyd-nanopartikler innkapslet i fibrene i garnet for å oppnå effektive antivirale og antibakterielle egenskaper;
• Minusnine J1+ behandling for å gjøre garnet ekstremt hydrofobt.


VANNAVSTØTENDE: Minusnine J1+-behandlingen gir stoffet en grunnleggende hydrofobisk egenskap som hindrer inntrengning av alle slags væsker som kan komme i kontakt med den, og sørg for at den holder seg tørr. Takket være denne behandlingsvæsken glir ganske enkelt av overflate i dråper, fjerner eventuelle urenheter og forhindrer mugg, ubehagelig lukt og flekker fra utvikling. Ti-energy®3.0 er også pustende.


OEKO-TEX® STANDARD 100-SERTIFISERING:

Sertifiseringen sikrer at stoffene har bestått
STANDARD 100 BY OEKO-TEX®-tester, som inkluderer:
• Søk etter kreftfremkallende azo-fargestoffer og allergener
• Frigjøring av formaldehyd
• Søk etter klorfenoler, klorerte benzener og toluener
• Frigjøring av ekstraherbare tungmetaller
• Testing av fargefasthet
• Bestemmelse av pH-verdien i vandig ekstrakt
• Søk etter organiske tinnforbindelser


2019:

STRIPE ID-linjen er født, den nye fritidskolleksjonen preget av det berømte og ikoniske fullt tilpassede stripede linjen på klærne.

2018:

Mars: Erreà fyller 30 år.


Juni: For første gang i historien deltar Erreà i et verdensmesterskap med "eget" landslag, hvor det islandske landslaget tar del i VM i Russia 2018.


November: Erreà fornyer og relanserer den nye kommunikasjonskampanjen på Oeko-Tex Certification Standard 100

2015:

Erreà USA - et kontor dedikert til å utvikle og promotere 3D Wear-linjen og Active Tense-klær åpner i New York.

2011:

Etter år med målrettede studier og teknologisk forskning, utvikles den første Active Tense-prototypen.

2008:

Erreà blir et foregangsselskap i produksjonen av unike og eksklusive spilltrøyer laget takket være bruken av nanoteknologi.

2002:

Erreà Point-kretsen er født, etnettverk av offisielle Erreà-forhandlere - designet som et referansepunkt for lokale sportsklubber og for alle sportsfans som leter etter teknisk lagtøy og fritidsprodukter.

Erreà®-produktspekteret utvides til rugbypartnerskap med Benetton Treviso, og legger til en komplett linje til den allerede eksisterende katalogen av fotball-, volleyball- og basketballtekniske produkter.

2017:

Erreà blir i mars teknisk sponsor for det italienske volleyballlandslaget for menn og kvinner.

2013:

Active Tense-linjen lanseres offisielt i Europa og blir vellykket brukt av profesjonelle og amatøridrettsutøvere i de mest forskjellige disiplinene - fra fotball. kanopadling og bueskyting til baseball.

2009:

Takket være den rette blandingen av kreativitet, intuisjon og innovasjon, er Erreà Republic-linjen født. Dedikert til unge mennesker som elsker en frisk og moderne gatestil

2007:

Med Burnley sin bortedrakt (2006-2007 sesongen) vinner Erreà den ettertraktede prisen "Best Design of the Football League"


Oktober: Erreà oppnår for alle sine produkter Oeko-Tex Standard 100-sertifiseringen utstedt av det viktigste internasjonale instituttet etter 20 års verdensreferanse for sikkerhet og tekstiløkologi


Desember: Erreà, i samarbeid med giganten Konami, skaper den største trøyen i verden ved å støtte et veldedighetsinitiativ av UNICEF i anledning lanseringen av videospillet Pro Evolution Soccer 2008

1993-95:

1994:

Erreà utvider sine tekniske samarbeid utenfor den italienske grensen og signerer en grunnleggende sponsorkontrakt med engelskmennene i Middlesbrough FC. Det er begynnelsen på et historisk partnerskap som vil vare i 15 år og som vil gjøre Erreà-merket kjent i hele Europa

1988:

Grunnlagt i Parma provinsen i Italia av Angelo Gandolfi.


Dette er årene der Erreà deltar for første gang på de viktige bransjemessene i Italia og i utlandet, og styrker kunnskapen og synligheten til merkevaren (første deltakelse på ISPO Monaco og Sport Show i Genova)

1988:

Juli: Tidenes første profesjonelle Erreà klubb, Genoa Calcio, blir signert.