Stripe ID | Erreà

STRIPE ID - WEAR YOUR IDENTITY

Et kult konsept for idrettslag, bedrifter eller andre større grupper som ønsker egen identitet som treffer. 

Bruk navnet, slagordet eller kallenavnet til klubben og skap felles IDentitet.

Bla i katalogen til høyre for mer informasjon.

  • Minimum bestilling på 50 stk.
  • Leveringstid på 40 dager.


Prisforespørsel og annen informasjon - ta kontakt på: om@omsport.no

d

Erreà Sport lanserer STRIPE ID, med en retro stripe på trenings- eller fritidsklærne dine. Du bestemmer selv hva som skal stå på stripen - en unik mulighet til felles identitet.


En utvikling av "STRIPE 88", den ikoniske Erreà-stripen er relansert for å feire 30-årsjubileet til selskapet. STRIPE ID er ment å representere et nytt nivå og opplevelse av tilpasning som setter forbrukeren og konseptet "identitet" i sentrum.


«ID» (forkortelse for identitet) er designet nettopp for å understreke hvordan den nye stripen, og alle elementene som inngår i den, fra nå av kan på, utgjøre et innovativt rom for tilpasning, et ekstra område der det er mulig for alle å uttrykke seg, og gi liv til
fritidsklær, for menn, kvinner og barn, som er unike, eksklusive og uforlignelige.


Dette er et prosjekt designet av Erreà, skapt ikke bare med det enkle målet å ri på bølgen av øyeblikkets mote, men å retolke og gjøre alle de mer aktuelle trendene brukbare, berike dem med nye fasetter og bredere muligheter, og med ideen om å formidle mye bredere budskap. Det å styrke, til det ytterste, tilpasningskulturen, selskapets sterke side, og involvere, i en enda dypere forbrukere, som på alle måter er oppfordret til, med all sin inspirasjon, å bli en integrert og aktiv del av den kreative prosessen.


Målet er å skape moderne, sporty plagg som gjør det mulig å hevde sitt eget image, og lage en tilpasset stil, det vil si både elegant og slående, ens egen.


STRIPE-ID: Be inspired, LEAD THE WAY