Print ID | Erreà

STRIPE ID - WEAR YOUR IDENTITY

Et kult konsept for idrettslag, bedrifter eller andre større grupper som ønsker egen identitet som treffer. 

Skap felles IDentitet.

Bla i katalogen til høyre for mer informasjon.

  • Minimum bestilling på 50 stk.
  • Leveringstid på 40 dager.


Prisforespørsel og annen informasjon - ta kontakt på: om@omsport.no

d

Det ultimate innen unikhet og tilpasning: Print iD.


Erreà Sport presenterer Print iD, et nytt og revolusjonerende produktkonsept som igjen fokuserer på begrepet tilpasning, opphøyer til det ytterste, og enda sterkere og skarpere, forestillingen om identitet og image.


Basert på konseptet med den nye «Diamantis»-stripen, som inkluderer et trykk, i midten av plagget, bruker Erreà Print iD for å gjøre mye mer plass tilgjengelig for tilpasning til klubber og foreninger. Det er et slags "blankt lerret" som det er mulig å få kreativitetens vinger til å fly og trykke design, mønstre, tekster, inskripsjoner og ikoniske bilder, som vil gjøre produktet stadig mer særegent og verdifullt i sin egenart.


Som det allerede fremgår av strukturen til navngivningen, hvor ordet 'Print' er flankert av akronymet 'iD', utvider konseptet muligheten for tilpasses fra bare den enkle stripen på siden til et helt overføringstrykk på deler av brystet og ermene.


På denne måten, samtidig som det gir kontinuitet og enhetlighet til produktets kommunikasjon og språk, forsterker og utnytter Print iD hele kraften til tilpasning, det har alltid vært Erreàs fortreffelighet og kronen på verket. Dette er takket være et ekstremt fengslende konsept for team, som vil har muligheten til å lage virkelig ikoniske stykker med stort salgspotensial.


En ny måte å fortelle sin historie på som vil understreke og heve standarden ytterligere, når det gjelder å bygge sin egen eksklusive og umiskjennelige
identitet.