Masita Norge | Mer enn klubbutstyr..

MASITA NORGE

OM Sport

TOTALLEVERANDØR | Mer enn klubbutstyr...

OM OSS:


Hei og takk for at du tar deg tid til å lese mer om oss og våre tjenester!

Mitt navn er Oliver Ingvarsson og sammen med min gode kollega, Martin Salte, har vi drevet selskapet OM Sport siden 2016. 


Vår historie sammen startet hvor jeg ble ansatt som daglig leder i det lokale idrettslaget Havørn, hvor Martin var økonomiansvarlig.

Etter tiden i Havørn fant vi ut at vi måtte teste klubbutstyrmarkedet basert på de erfaringene vi hadde gjort oss som hhv. daglig leder og styremedlem.


Med andre ord; Hvordan kan vi gjøre den "typiske klubbhverdagen" enklere for idrettslagene?


Som tidligere fotballspiller på alle nivå med aldersbestemte landskamper, trener innen bredde- og toppidretten, til å bli klubbleder og nå som pappatrener har jeg bestandig vært opptatt av å få mest mulig ut av lite - økonomisk og kvalitetsmessig.

Martin med sin spisskompetanse som driftsleder i dagligvarebransjen, samt den viktigste rollen - som oppmann innen breddeidretten - er han opptatt av at effektiviteten er på plass.


Sammen har vi utarbeidet et konsept som vi mener passer idrettslag som strever med det typiske i klubbhverdagen: mangel på tid, ineffektiv logistikk, dyre løsninger og i enkelte tilfeller økonomien.  


OM Sport er distributør av sportsmerkevaren Masita - en stor nederlandsk leverandør som ikke er så kjent her i Norge. I tillegg samarbeider vi med flere andre leverandører som gjør at vi kan tilby en totaltjeneste for idrettslag som ikke har blitt levert tidligere.

HVA ER VÅRT KONSEPT?


Vår tanke er at klubbdrift kan være langt enklere og rimeligere enn det den, i mange tilfeller, er. 

Vi husker selv hvordan det var og ser mange idrettslag kjempe mot tiden og bruke mye penger på ineffektiv logistikk og dyre løsninger. Våre nettløsninger kan idrettslag benytte seg av uavhengig av hvor de er i landet.


Vi er en leverandør som ønsker å hjelpe til med dette ved bl.a å tilby:

- Totalleveranse av alt klubbutstyr (minus sko).

- Ingen kjøpsforpliktelser i løpet av kontraktsperioden.

- Ingen krav om utbytting av eksisterende drakter og utstyr.

- En enkel, men god, cash-back ordning basert på medlemskjøp.

- Fast rabattordning på både klubb- og medlemskjøp. 

- Tilgang til Prestasjonsportalen, en skreddersydd ordning for mindre og mellomstore idrettslag som ikke har egne betalte personer (herunder: fysisk trener, ernæringsfysiolog, skadeforebygging, keepertrener, m.m.)


MASITA SPORTSWEAR:


Masita har på ingen måte et mål om å erobre idrettsverdenen. Ambisjonen er å skape en one-stop-shop opplevelse for idrettslag og utøvere - et komplett utvalg av sportsklær, tilbehør og treningsutstyr under ett tak. Med kontinuerlig fokus på optimal bærekomfort, utmerket service og et utmerket pris/kvalitetsforhold.


Masita ble grunnlagt i Nederland i 1933 og har siden 1960-tallet spesialisert seg på utvikling av moderne klær for idretter innen lagsport. Siden da har merket fremstått som en stor og allsidig leverandør i idrettsverdenden - og opererer nå i over 50 land rundt omkring i verden.


Masita er opptatt av kvalitet, være moderne og bringe klubbens særpreg frem. Dette løser vi gjennom våre kolleksjoner eller skreddersydde produkter og ikke minst tett og personlig service. 


OM Sport er distrubør av Masita sine produkter i Norge og samtlige av våre klubber får egen nettbutikk via vår hjemmeside. I tillegg gjøres alle klubbestillinger på en enkel og smidig måte. Alt av bestillinger trykkes i OM Sport sine lokaler og sendes direkte til klubben eller klubbens medlemmer.


KATALOGER 2022/23:


PRESTASJONSPORTALEN - Veldig kort og enkelt forklart:

SKADEFOREBYGGING:

Gjennom samarbeid med OM Sport får alle våre klubber tilgang til skadeforebyggende tiltak som kan fritt deles ut til trenere i klubben eller foreldregruppen. Vår samarbeidspartner er en erfaren medisinsk ansvarlig for klubber i topp- og breddeidretten. OM Sport sine klubber får benytte seg av hans kunnskaper på skadeforebygging og behandling gjennom enkel innlogging på våre sider.

FYSISK TRENER:

Gjennom samarbeid med OM Sport får alle våre klubber tilgang til øvelser tilrettelagt for klubbens medlemmer som kan fritt deles ut til trenere i klubben, utøverne eller foreldregruppen. Vår samarbeidspartner er en populær fysisk trener for idrettsutøvere i alle aldre og har utarbeidet effektive øvelser, tilrettelagt for ulike aldersgrupper, som OM Sport sine klubber kan benytte seg av gjennom enkel innlogging på våre sider.

ERNÆRING:

Gjennom samarbeid med OM Sport får alle våre klubber tilgang til oppskrifter og tips for hvordan idrettsutøveren på best og riktig måte får i seg rett ernæring. Flere og flere fysisk aktive barn og ungdommer ernærer seg feil - og dette ønsker vi å hjelpe til med gjennom enkel innlogging på våre sider.

KEEPERTRENING:

Gjennom samarbeid med OM Sport får alle våre klubber tilgang til øvelser og tilrettelegging for fotballkeepere i klubben. Oliver, en av OM Sport sine grunnleggere, er en erfaren keepertrener på topp- og breddenivå. Via videoer og øvelseshefte kan klubbens trenere få en enkel innføring og hjelp med keepertreningen i klubben.

* Det er viktig å presisere at Prestasjonsportalen kun er et supplement og er ment som en tilleggstjeneste for de klubbene som ønsker å "ta et nytt steg" i sin klubbhverdag.

Ingen av tjenestene må benyttes og dersom klubben allerede har personer som yter disse tjenestene er det som regel mer enn godt nok.

VIL DU VITE MER?


En enkel nettside og "skryteord" om seg selv er sjelden nok..

Vi er opptatt av kjemi og personlig service - så hvis du ønsker å treffe oss personlig, ha en telefonsamtale eller kanskje ta et videomøte, ikke nøl med å bruke skjemaet ved siden av.


Vi er fullt klar over at vi er en liten aktør i et stort landskap - derfor er du mer enn velkommen til å ta kontakt med en av våre referanseklubber også. Klikk på klubblogoen for kontaktperson.


Håper å høre fra deg!
REFERANSEKLUBBER:HAVØRN 

HÅNDBALL


ERFJORD

IDRETTSLAG

HAVØRN 

TURN